T. Colin Campbell PhD : 
"Casein (mean protein of cow's milk) is the most relevant carcinogen ever tested."
   Home  >  10 stappen  >  4. Eiwitten  >  Gevaren van teveel dierlijke eiwitten

 





















 

 

 

De gevaren van teveel dierlijke eiwitten

In onderstaande video's wordt uitgelegd dat niet een tekort aan eiwit, maar wel een teveel aan eiwit in ons westers eetpatroon een probleem is. De oplossing: volwaardig plantaardig eten. Hieronder vind je wetenschappelijke uitleg van respectievelijk dr. John McDougall MD, dr. Tel Oren MD, Janice Stanger PhD, en dr. Garth Davis MD.

 

 

 

> Zie ook bij kanker: Caseïne ( = het voornaamste eiwit in zuivelproducten) is het meest relevante chemische carcinogeen dat ooit getest is.

  
   © volwaardigplantaardig.be 2016  - info@volwaardigplantaardig.be
   De info op deze website mag overgenomen worden met bronvermelding.

   disclaimer