Dr. Michael Greger MD : 
"Legumes have been found to be 'the most important predictor of survival in older people'"
   Home  > Toppers  >  Peulvruchten

 





















 

 

 

Peulvruchten


De FAO (Food and Agriculture Organization of the United Nations) heeft 2016 uitgeroepen tot
internationaal jaar van de peulvrucht
. Zie
de FAO-website van het project
voor onder meer gezondheidsvoordelen + tips over hoe je kinderen meer peulvruchten kan doen eten.


In onderstaand kort clipje wordt uitgelegd waarom peulvruchten de voeding van de toekomst zijn: ze zijn duurzaam, efficiënt en barstensvol voedingsstoffen.

 

Download hier het boek dat de FAO uitgegeven heeft ter gelegenheid van het jaar van de peulvrucht:

Pulses.
Nutritious seeds for a sustainable future
(pdf, 189 blz)

 

 

 

 

 

 

 

 

In de video hieronder vind je een waslijst aan wetenschappelijk bewezen gezondheidsvoordelen van peulvruchten.

 



> Welke bonen en welke linzen zijn de gezondste? + boek: "Bonen!"

  
   © volwaardigplantaardig.be 2016  - info@volwaardigplantaardig.be
   De info op deze website mag overgenomen worden met bronvermelding.

   disclaimer